UGORJ A LAP TETEJÉRE
Slide 3 slide 2 Slide 1

Iszonyatos kárt okozhat egy szülő a gyerekének, ha nem látja meg azokat a problémákat, amiket gyerekkorban még könnyebb orvosolni, de később hatalmas hátrányt okozhatnak. Ne vakítson el minket a saját gyermekünk – egyébként érthető és természetes – ragyogása. Cselekedjünk időben!

06 February 2020 ,

Most akkor megint belenyúlok a méhkasba. Magadra fogsz ismerni. Viszont ha a tükörben látott kép nem tetszik, akkor ne feledd, hogy ezért nem a tükör a hibás. 

17 January 2020 ,

Nem leszek mindenki szemében népszerű a következő írásommal. Főleg a laikus, ám a nagyon aktív szülők szemében nem, akik azt gondolják, hogy minél hamarabb elkezdi sportoltatni a gyereket, annál ügyeseb lesz.

07 May 2019 ,

Az vesse rám az első követ, akinek soha nem volt még olyan napja, amikor a háta közepére kívánta a gyerek edzéseit, mert végtelenül unta már az évek óta tartó cipelést egyik oktatásról a másikra. Szerencsétlenebb esetben fejlesztésre, ami ráadásul nem tűr haladékot, nem tűr kibúvókat, esős, hideg, nyálkás napokon sem. Azt csinálni kell, amíg a legszenzitívebb korban van a gyerek.

26 March 2019 ,

Cikkajánló

Hogyan tanultam meg úszni?

Nemesvári Edit

  Akasztják a hóhért… Egy úszóedző, aki azt...

Versenyzés

Nemesvári Edit

Aktuális a téma most, az úszó VB idején. Minden...

Vedd észre, ha gond van!

Nemesvári Edit

Iszonyatos kárt okozhat egy szülő a gyerekének,...

Tudok úszni, de...

Nemesvári Edit

Korábbi cikkemben írtam a szülőkről, hogy milyen...

Betegségek, úszás, sportolás

Nemesvári Edit

Télen sokan félnek a megfázástól, betegségektől, így inkább nem...